Автор:
Андрій Чемерис
👁

Взуття весна-літо 2024: модні тренди

Поради

Вишукана пара взуття здатна зробити образ більш виграшним та ефектнішим. З настанням тепла, всі дівчата негайно змінюють теплі чоботи і черевики на щось більш полегшене і невагоме.

І що ж це буде у взуттєвому сегменті на новий сезон весна-літо 2024? Давайте розбиратися разом.

Цього разу дизайнери вирішили відмовитися від практичності та зручності, якими підкорювали модниць донедавна. Сьогодні на перший план виходить взуття в сміливому і зухвалому виконанні. Багато блиску і сяйва – стрази, гліттер, паєтки, атлас, золото і срібло будуть головними тенденціями у взуттєвій індустрії на весну-літо.

тренди взуття весна літо модатренди взуття весна літо мода

Також серед взуттєвих трендів весни-літа виявилися: прозорість, сіточка, об’ємні квіти, бахрома, незвичні форми підборів, дуте взуття, високі палітурки та шнурівка, платформа і танкетка.

Всі тренди перерахувати точно не вийде, оскільки їх велика кількість. Але я зібрав круту фото-добірку, в якій представлені наочні приклади модного взуття весна-літо 2024, з якої відразу можна зрозуміти, як і з чим трендове взуття вдало поєднувати.

тренди взуття весна літо модатренди взуття весна літо мода

Важливо розуміти, що багато з представлених трендів нам добре знайомі, адже схожі пари взуття були і в попередніх сезонах. Як наприклад, улюблені балетки і в’єтнамки, туфлі “Мері Джейн”, моделі на платформі і танкетці, які в тому чи іншому поданні супроводжують модниць із сезону в сезон.

11 головних трендів взуття в сезоні весни і літа 2024 року

Танкетка

тренди взуття весна літо мода

Почнемо наш огляд з першого тренду – це танкетка. Жіноче взуття на танкетці вирізняється особливою практичністю і зручністю, водночас має витончений і елегантний вигляд. Завдяки чому завоювало любов багатьох модниць.

У новому весняно-літньому сезоні взуття на танкетці буде вельми ненудним і оригінальним – прозорим, з металічним блиском, у сатиновому й атласному виконанні, з лакованої шкіри, перемичками і ремінцями.

Гострий ніс

тренди взуття весна літо мода

Взуття з вузьким мисом продовжує залишатися в списку топових тенденцій весни-літа 2024 року. Мюлі, слінг-беги, босоніжки з відкритим носком, чоботи і ботильйони, човники, взуття з перемичкою і високою шнурівкою представлені з вузьким носком. Цей тренд дасть змогу зробити ніжки візуально довшими.

РЕКЛАМА

Неординарні підбори

тренди взуття весна літо мода

Багато дизайнерів продемонстрували взуття на весняно-літній сезон 2024 з незвичайними підборами, які можуть бути у вигляді бульбашки лаку, квітки, розбитого яйця, логотипу, вигнутого ремінця годинника.

Серед незвичних трендів весни-літа 2024 виявився кривий каблук, який, здається, начебто ось-ось зламається. Саме такі підбори будуть хітом у модному взутті найближчого сезону.

Металлік

тренди взуття весна літо мода

Мерехкотіння та блиск готові зачаровувати модниць у новинках взуття весна-літо 2024. Металевий блиск буде присутній у сріблястому та золотому дизайні трендового взуття. Доступні моделі взуття з танкеткою, на платформі, на підборах, на низькому ходу, мюлі з квадратним і вузьким мисом, виконані з металевим блиском.

РЕКЛАМА

Шнурівка

тренди взуття весна літо мода

Довгі й високі переплетіння будуть одним з провідних трендів теплого сезону 2024 року. Таке модне взуття має неймовірно ефектний і привабливий вигляд навесні-влітку, чудово завершуючи луки із сукнями.

Високі зав’язки у вигляді шнурків будуть актуальні не тільки в босоніжках, а й у кросівках і черевиках, що витончено обвивають жіночі ніжки. Цей акцент виявиться затребуваним і бажаним, представляючи яскраві моделі з квадратним і гострим носом.

Сатин

тренди взуття весна літо мода

У разі, якщо металевий блиск здасться вам надмірно зухвалим у взутті, топові дизайнери запропонували альтернативний варіант блискучого взуття на теплий сезон – із сатину.

Ніжне атласне сяйво буде особливо актуальним у балетках і туфлях на платформі з підборами. Перша модель виявиться неймовірно ніжною і підійде для повсякденного носіння, а друга – яскравішою й ефектнішою, що пасуватиме для вечірнього виходу. Саме ці варіанти взуття навесні-влітку 2024 виявляться мега трендовими і затребуваними.

РЕКЛАМА

"Оголене" взуття

тренди взуття весна літо мода

Незвичайним у цьому теплому сезоні буде модне взуття із прозорих матеріалів. “Оголене” взуття має легкий і невимушений вигляд, воно футуристичне і стильне. Дана категорія представлена мюлями, човниками, босоніжками, в яких не тільки верх, а й сама підошва – танкетка або платформа – будуть прозорими, так само, як і каблук.

3D-квітка

тренди взуття весна літо мода

Топовий елемент сучасної моди – це об’ємна квітка, яка прикрашатиме новинки взуття. Вже згадував вище, що дизайнери зробили підбори у вигляді квітки, а також вирішили прикрасити босоніжки і мюлі 3D-квітами, що відразу ж робить акцент на жіночих ніжках. Таке взуття має неймовірно жіночний і красивий вигляд.

РЕКЛАМА

Стрази

тренди взуття весна літо мода

Декор зі стразами буде в тренді 2024 і модне взуття не стало винятком. Модні будинки запропонували багато варіацій взуття, прикрашеного стразами. Це будуть не тільки великі брошки на човниках, але також тандем металевого блиску зі стразами, чоботи з сіточки зі стразами. Носити такі новинки взуття можна не тільки в особливих випадках, а й у повсякденному житті, комбінуючи з більш стриманим і лаконічним одягом.

Сітка

тренди взуття весна літо мода

Модельєри вирішили поекспериментувати і запропонували на огляд публіки сміливі варіанти взуття із сітки. У деяких випадках це буде дрібна сіточка, що імітує капронові шкарпетки, а в окремих – це може бути велика сітка, прикрашена невеликими стразами. Можуть бути як босоніжки, так і мюлі з сітки, з круглим або подовженим носком.

Дуте взуття

тренди взуття весна літо мода

Додатковий об’єм нині в тренді і це наочно продемонстрували дизайнери в новинках взуття весна-літо 2024. Деякі топові моделі босоніжок і мюлі мають такий вигляд, ніби їх надули. Ба більше, дизайнери навіть придумали декор взуття весна-літо у вигляді клапана. Дуже незвичний і водночас оригінальний вигляд мають дуті сандалі, босоніжки, туфлі, ботильйони, мюлі та інше модне взуття сезону.

Актуальні фото-ідеї взуття на сезон весна-літо 2024

на які новинки варто звернути увагу

РЕКЛАМА

ПРОДОВЖЕННЯ ГАЛЕРЕЇ НИЖЧЕ

РЕКЛАМА

ПРОДОВЖЕННЯ ГАЛЕРЕЇ НИЖЧЕ

ПОДІЛИТИСЬ

Корисна стаття?

Клацніть кнопочку - це допоможе у її просуванні ☺️